Cautare

3428 de rezultate pentru "un b rbat de 200 de kilograme" (2.79 secunde)
Romtelecom desfasoara pana pe 31 decembrie 2006 o promotie destinata clientilor persoane fizice care solicita instalarea unei linii telefonice principale sau ISDN 2, care solicita mutarea exterioara a liniei sau care au cereri de instalare a unei linii telefonice in asteptare si beneficiaza de solutie tehnica in perioada promotiei.
Pe Twitter s-a depasit pragul de 200 de milioane de conturi Pe Twitter s-a depasit numarul de 200 de milioane de conturi, reteaua de socializare fiind locul de unde se trimit zilnic 200 de milioane de mesaje de peste 140 de caractere, scrie Mashable.
"SCUFITA ROSIE", LOGO SPECIAL LA 200 DE ANI DE LA LANSAREA PRIMULUI VOLUM DE POVESTI AL ACESTORA Google sarbatoreste, joi, printr-un logo special, implinirea a 200 de ani de la lansarea primului volum de basme scris de fratii folcloristi germani Jacob si Wilhelm Grimm, intitulat "Die Kinder und Hausmarchen".
Malaele isi face bar in Centrul Vechi, cu banii din "Las Fierbinti" Horatiu Malaele (61 de ani) e unul dintre cel mai bine platiti actori si regizori din Romania. Doar pentru rolul din serialul "Las Fierbinti", difuzat de PRO TV, primeste 1.500 de euro pe episod.
"Am adus la targul de la MTR lucruri facute de mana:
Luna iunie aduce in salile Palatului Cesianu-Racovita un mix cultural inedit ce ofera publicului bucurestean ocazia de a evada din cotidian intr-un loc al placerilor vizuale si intelectuale.
Florin Spiridon participa zilele acestea la targul de produse traditionale si al mestsugarilor organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... "Hainele din blana naturala, caciulile si alte produse din blana sunt productie proprie (in afara de manusi).
Florin Spiridon participa in luna decembrie la targul de produse traditionale si al mestsugarilor organizat la Universitate. Intrarea este libera, targul fiind deschis de dimineata pana la orele 22.00. "Hainele din blana naturala, caciulile si alte produse din blana sunt productie proprie (in afara de manusi).
Premierul Victor Ponta s-a intalnit la data de 9 februarie 2015 cu delegatia Fondului Monetar International (FMI) ce a solicitat restructurari masive si radicale la Complexul Energetic Hunedoara.
Aproape ca am uitat sa salut decizia autoritatilor (ha!) de a se suci in privinta ideii ca jurnalistii care publica imagini precum cele cu Remes si caltabosul sa faca puscarie.
Amenda minima, 200 de lei Premierul Victor Ponta a declarat ca noua lege a salarizarii, in 2014, trebuie sa prevada majorarea salariului minim de la 850 la 1.000 de lei. Codul Rutier stabileste ca amenzile contraventionale se stabilesc in cuantumul determinat de valoarea numarului punctelor-amenda aplicate.
Presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan, a anuntat ieri ca a strans 80.000 de semnaturi pe care i le va inainta primarului Emil Boc pentru a-l ajuta in demersurile sale pe langa Guvern in favoarea continuarii lucrarilor la autostrada Brasov-Bors.
Octavian Andronic publica pe Ziarul personal.ro un articol intitulat "Nastase: un autor cu greutate!", pe care il puteti citi in continuare. ... Doua tomuri consistente, cu peste 1600 de pagini si cantarind vreo 2,5 kilograme.
Cerealele au avut cea mai slaba cotatie din ultimele doua luni, 200.000-250.000 sacul cu porumb, 250.000 de lei sacul cu orz si 400.000 de lei sacul cu grau.
Este vorba despre purcelusii mai mari de 120 de zile, care, din cauza lipsei de spatiu, stau inghesuiti si mor.
Prestigioasa revista americana Forbes a realizat un top al celor mai scumpe masini din lume, care au mici sanse sa ajunga in garajul vreunui muritor de rand, cu salariu mediu pe economie. Liderul de necontestat este Bugatti Veyron 16.4, un bolid in valoare de un milion de dolari.
Astfel, in urma verificarilor efectuate la SC Turta Com SRL din Constanta, s-a constatat ca Mihai Turta, administratorul firmei, a achizitionat 300 tone de rapita in valoare de 265.000 RON pe baza de borderouri de achizitie, fara ca persoanele trecute in aceste acte sa poata fi identificate.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor a controlat in ianuarie mai multe supermarketuri si lanturi de magazine in privinta modului de respectare a prevederilor legale la comercializarea produselor alimentare, informeaza RomNET. Au fost controlati 381 de operatori economici la nivel national, constatandu-se abateri la 245 dintre acestia.
Mai multi membri ai Grupului de Producatori "Lotca" si-au pierdut dreptul de a pescui in scop comercial pe Dunare. Motivul este reprezentat de cantitatea mica de peste capturata raportata la anul 2006. "Anul trecut asociatia avea aproximativ 200 de oameni.
Daca de la poarta fabricii un kilogram de zahar pleaca cu un pret de 2,2 lei pe kilogram, pana la consumator pretul depaseste 3 lei pe kilogram.
google-analytics.com